Iceweasel display corruptions anyone?

We have had quite a bunch of bug reports for some display corruptions in Iceweasel, most, if not all, of which are due to offscreen pixmaps being badly rendered by the X.org video driver.

If you happen to be a silent (or even vocal) victim, please give a try to these test packages: for i386 and for amd64. If that solves the corruptions for you, please leave a comment here.

Thanks

2008-10-13 21:19:58+0900

firefox, xulrunner

Both comments and pings are currently closed.

5 Responses to “Iceweasel display corruptions anyone?”

  1. Decklin Foster Says:

    Fixes this problem for me (amd64, using Conkeror from git here). http://pitchforkmedia.com was the only site I could think of off the top of my head that used to get the screen-droppings. Looks fine now.

  2. Kumar Appaiah Says:

    Dear Mike,

    I didn’t fidget with my Xorg config, and I’ve been having this problem for quite a while. The deb you have made available above fixes the issues for me; I can confirm that.

    Thanks a lot!

    Kumar

  3. kabniel Says:

    That solved it for me,

    I can now remove “Option RenderAccel on” from my xorg.conf and still render sites such as planet.gnome.org correctly.

    Thanks!

  4. Arvin Says:

    Hi,

    I had some rendering problems with iceweasel too and after updating with your package (amd64) the problems were solved.

    Thanks for the fix!

  5. glandium.org Says:

    Iceweasel display corruptions, maybe a real fix?…

    Thanks for the feedback on the xulrunner-1.9 packages I posted yesterday. They led me to find a possible fix for the issue. Wasn’t the package fixed? will you ask. Well, yes and no. Actually, it was built using the internal copy of cairo in the m…